سوالات متداول

رده سنی مناسب برای درمان کامپوزیت؟

رشد استخوان در خانم ها معمولا تا ۲۰ سالگی و در آقایون تا سن ۱۷ سالگی می باشد بنابراین در سنین پایین هنوز رشد دندان ها کامل نشده و ممکن است بعداز انجام کامپوزیت دندان بین لثه ها و دندان ها فاصله ایجاد شود و ظاهر زیبایی به کامپوزیت دندان ندهد. پس بهتر است تا رشد کامل استخوان ها صبرکرد و سپس کامپوزیت دندان انجام داد.

برای افرادی که بالای 20 سال هستند انجام هرگونه فرایند اصلاح طرح لبخند منعی وجود ندارد. انجام این عمل ها نه تنهای باعث زیبایی چهره و لبخند میشود بلکه پوشانند عیوب دندان مانند شکستگی ها، بدفرمی ها و بدرنگی ها میشود.

آیا جرمگیری برای دندان ضرر دارد؟

خیر، جرمگیری باعث از بین رفتن بوی بد دهان، جلوگیری از احتمال پوسیدگی دندان ها، بیماری های لثه و نیز افزایش سلامت کلی دهان و دندان می شود.

از کجا بفهمی کی نیاز به جرمگیری داریم؟

همه افراد نوعی تجمع پلاک را تجربه می‌کنند. بزاق، باکتری‌ها و پروتئین‌ها در دهان شما یک لایه نازک را تشکیل می‌دهند که تقریباً همیشه دندان‌های شما را می‌پوشاند. وقتی غذا می‌خورید، ذرات ریز، اسیدها و قندهای غذا به این لایه می‌چسبند و تجمعی روی دندان ایجاد می‌کنند که به آن پلاک می‌گویند. باکتری‌هایی که در این پلاک زندگی می‌کنند می‌توانند باعث بیماری لثه و پوسیدگی دندان شوند. مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و تمیز کردن منظم دندان‌ها به حذف پلاک و جلوگیری از مشکلات جدی تر کمک می‌کند با این حال پیشنهاد میشود که حداقل هر ۶ ماه جرمگیری انجام شود.

مراقبت های بعد کامپوزیت چیست؟

یکی از مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان طرز به کار بردن صحیح از نخ دندان و مسواک می باشد، البته استفاده مرتب از این وسایل را بعد از هر وعده غذایی نباید فراموش کرد. ضمن آن که غذا و یا نوشیدنی های مناسب و سالم باید مصرف کرد و غذا و یا نوشیدنی هایی که دارای رنگ های غیره مجاز و یا رنگ طبیعی مانند چای، قهوه و غیره هستند را به مراتب کمتر باید مصرف کرد.

افرادی که دارای کامپوزیت دندان هستند از سیگار، قلیان و یا مواد مخدر کمتر باید استفاده کنند، به دلیل آن که کامپوزیت از رنگ طبیعی خود خارج و رفته رفته زرد و بد رنگ می شود. در برخی از موارد افراد زیادی مشاهده شده اند که برای دندان های خود از ابزارهای نادرستی مانند ناخن، خلال دندان و یا غیره استفاده می کنند که به کامپوزیت دندان آسیب جدی وارد می شود.

از مراقبت های لازم بعد از کامپوزیت دندان به این مورد نیز باید اشاره کرد که با این مدل دندان پسته، تخمه و یا از این قبیل موارد که دارای جنس سفت و سختی هستند را نباید شکست.

به هیچ عنوان از مسواک های برقی استفاده نشود، به دلیل آن که این نوع مسواک به دندان ها فشار زیادی وارد می کند.

انجام ورزش هایی از قبیل بسکتبال، فوتبال، کشتی و یا غیره که با صورت ارتباط مستقیمی دارد، به هیچ عنوان توصیه نمی شود و یا اگر این نوع ورزش ها را انجام می دهید باید خیلی مراقب باشید تا توپ و یا ضربه ای به دندان ها و صورت شما برخورد نکند.

اگر از دهانشویه استفاده می کنید باید مدل هایی که فاقد الکل هستند را مصرف کنید.

در مراقبت های بعد از آن، از مصرف قند، شکلات های سفت، آب نبات و یا از جویدن چیزهای چسبناک مانند آدامس و غیره جداً خودداری شود.

در نوشابه های گازدار و یا آب میوه های غیره طبیعی، نوعی اسید وجود دارد که با نوشیدن آن به کامپوزیت دندان ها آسیب جدی وارد می شود مصرف آنها را کاهش دهید و یا در صورت امکان خودداری کنید.

از خوردن نان خشک دوری کنید.

در صورتی که خواهان نگهداری طولانی مدت دندان های کامپوزیت خود هستید، مصرف سبزیجات سفت مانند هویج، کلم و یا غیره و کلا غذاهای سفت را کنار بگذارید.

مصرف  پفک و یا تنقلاتی که با رنگ های مضر تولید شده اند، در مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان حرف اول را می زند.

تغذیه مناسب بعد کامپوزیت؟

بهتر است بعد از کامپوزیت غذاهای نرم و بدون رنگ استفاده شود و از  خوردن غذاهای سفت و رنگدار و نوشیدنی های گازدار و الکلی قطعا پرهیز شود.

میزان تاثیر بلیچینگ تا چه اندازه است‌؟

بلیچینگ باعث سفید و روشن تر شدن دندان ها به اندازه 2-3-4 درجه می شود.

البته میزان سفید شدن دندان ها بسته به جنس دندانها و نوع بدرنگی دندانها در افراد مختلف متفاوت است و در بعضی از بدرنگی ها تاثیر بسیار زیاد و شگرف می گذارد.

برای اینکه بفهمید رنگ دندان هایتان، چقدر سفیدتر شده است، باید رنگ آنها را قبل و بعد از درمان، ثبت کنید. متاسفانه هنوز سیستم استانداردی در دندان پزشکی برای مشخص کردن رنگ دندان ها وجود ندارد و رایج ترین وسیله ای که در مطب های دندان پزشکی استفاده می شود، نمونه رنگ «Vita» «وایتا» است. در این نمونه رنگ، رنگ دندان ها به چهار گروه تقسیم می شود:

A (قهوه ای مایل به سرخی)، B (زرد مایل به سرخی)، C (خاکستری) و D (خاکستری مایل به سرخی) که در هر یک از این چهار گروه، 4 یا 5 نوع تیرگی و روشنی وجود دارد. دندان پزشک به شما کمک خواهد کرد رنگ دندان تان را قبل و بعد از درمان، با مقایسه با نمونه رنگ اصلی تعیین کنید و متوجه شوید سفید کردن دندان ها، چند درجه دندان هایتان را روشن تر کرده. بد نیست بدانید که همه دندانهای شما یک رنگ نیستند. معمولا دندان های جلویی روشن تر و دندان های آسیا تیره ترند. هدف اصلی از سفید کردن دندان ها این نیست که به روشن ترین درجه برسیم، بلکه دندان هایتان را باید تا درجه ای روشن کنید که با رنگ چهره شما هماهنگی داشته باشد.

عوارض بلیچینگ‌چیست؟

بلیچینگ در صورتی که با روش اصولی و صحیح و دقت لازم انجام شود هیچگونه ضرر و اثر سوء نخواهد داشت و کاملا بی ضرر است.

بعد از بلیچینگ ممکن است گاهی به طور موقت دندان ها یک مقدار حساس شود که پس از چند روز بهبود می یابد. استفاده از خمیردندان های ضدحساسیت در این گونه موارد توصیه می شود.

علت بد رنگی وتیره بودن دندانها چیست ؟

بد رنگی وتیره بودن دندانها در اثر عوامل گوناگونی بوجود می اید .بطور کلی بد رنگی ها می توانند منشأ خارجی یا داخلی داشته باشند .

بد رنگی های خارجی روی سطح خارجی دندان استقرار یافته و به واسطه بهداشت ضعیف دندانی , تغذیه از مواد غذائی رنگ زا ونوشابه های رنگی ومصرف توتون ایجاد می شود. برخی از این تغییر رنگها که برای مدتی طولانی باقی می مانند

رفته رفته مبدل به تغییر رنگ های داخلی می گردند

بد رنگی های داخلی در لایه های داخل دندان مستقر بوده و علت ان ممکن است بر اثر افزایش سن ,استفاده از اشامیدنی ها و غذا های رنگی ,کار برد توتون وتنباکو ,ترک های ریز در مینا مصرف تتراساکلین به عنوان دارو , استفاده بیش از حد از

فلوراید یرقان شدید در دوران کودکی , پوسیدگی های دندانی و سایر علل باشد .

تفاوت بلیچینگ با جرم گیری چیست؟

بلیچینگ باجرمگیری کاملأ متفاوت است . در حقیقت جرمگیری , برداشتن جرمهای چسبیده به سطوح خارجی دندانهاست که توسط اعمال فشار به روی جرمها انجام می شود ورنگ دندان از انچه هست روشن تر نمی شود. درصورتی که بلیچینگ در اثر عوامل شیمیایی انجام می گیرد و رنگ دندان را از انچه که هست روشن تر میکند.

بلیچینگ ( سفید کردن دندان ) یعنی چه؟

بلیچینگ یعنی سفید کردن دندانها بوسیله مواد خاص اکسید کننده مثل پر اکسید هیدروژن.

مواد اکسید کننده به داخل ساختار کریستالی میله مانند مینای دندان نفوذ کرده و رنگیزه‌های رسوب کرده در بین هرم‌های مینائی را اکسید می‌کنند.با گذشت زمان نفوذ مواد اکسید کننده به داخل عاج دندان که در لایه زیرین مینا قرار داردنیز صورت گرفته و رنگ آن نیز روشن تر می‌شود.

علت تفاوت قیمت کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان جزء خدمات پر مخاطبی است که ممکن است برای انجام آن تفاوت قیمت در کلینیک های مختلف دیده شود. مسلما هر یک از خدمات دندانپزشکی یک تعرفه خاصی دارد و این تعرفه می‌تواند با توجه به کیفیت مواد، کیفیت کار دندانپزشک، برند مورد استفاده و..‌. افزایش پیدا کند. اگر بخواهید این خدمات را از یک مرکز معتبر و باسابقه دندانپزشکی که از تجهیزات لوکسی استفاده می‌کند، دریافت کنید طبیعی است که هزینه ی پرداختی شما هم بالاتر خواهد بود.

آیا میشود کامپوزیت دندان را برداشت ؟

اگر کامپوزیت دندان های شما بدون تراش یا با تراش کم انجام شده باشد ، برداشتن کامپوزیت به سادگی قرار دادن آن خواهد بود.

آیا کامپوزیت باعث پوسیدگی دندان میشود ؟

در صورتی که کامپوزیت دندان به طور صحیح بر روی دندان قرار بگیرد و فرد مراقبت های لازم را انجام دهد ، پوسیدگی ایجاد نمیشود.

تا چند ساعت بعد از کامپوزیت نباید چیزی خورد ؟

به طور کلی پیشنهاد میشود بعد از انجام کامپوزیت دندان حداقل به مدت یک ساعت از خوردن و آشامیدن خودداری فرمایید.

ایا میشود رنگ کامپوزیت را تغییر داد ؟

تنها راه تغییر رنگ کامپوزیت تعویض آنها می باشد و در صورتی که کامپوزیت بدون تراش یا با تراش کم انجام شده باشد ، امکان تغییر رنگ آن وجود دارد.

تفاوت لمینت و کامپوزیت دندان؟
  1. جنس این دو کاملا متفاوت است لمینیت سرامیکی است و توسط لابراتوار ساخته میشود کامپوزیت معمولا رزینی است و توسط دندانپزشک انجام میشود
  2. هزینه پایین‌تر کامپوزیت

عمده‌ترین مزیت  کامپوزیت نسبت به لمینت، هزینه پایین‌تر آن است. به طور میانگین  ، لمینت‌ دارای اختلاف قیمتی دو برابر بیشتر از  کامپوزیت می‌باشد‌ که برای برخی از افراد بسیار مهم است‌، زیرا بیشتر درمان ها توسط بیمه پوشش داده نمی‌شوند‌.

  1. یکی دیگر از تفاوت لمینت و کامپوزیت دندان در مراحل و مدت زمان انجام آن است.

مدت زمان انجام  لمینت و کامپوزیت نیز متفاوت است. معمولا ونیر کامپوزیت در یک جلسه ویزیت به طور کامل انجام می‌شود.

اما لمینت سرامیکی دندان نیاز به سه  الی پنج هفته زمان نیاز دارد. ابتدا دندانپزشک کمی از مینای دندان را تراش می دهد و بعد از آنها قالب گیری می کند و برای ساخت روکش دندان، قالب ها را به لابراتوار ارسال می کند. بعد از ۳ الی ۵ هفته روکش ها آماده می شود و برای نصب به دندانپزشک تحویل داده می شود. اکنون دندانپزشک روکش لمینت را به دندان های شما میچسباند.

طول عمر لمینت و کامپوزیت؟

فکر می‌کنید از نظر طول عمر لمینت و کامپوزیت، کدام یک برای شما بهتر است؟ هر چند کامپوزیت دارای مزایای زیادی است‌، اما از نظر ماندگاری با روش لمینت قابل مقایسه نیست. با وجود پیشرفت انجام شده در طی سالیان دراز برای ماده رزین، اما ماده به کار رفته در روش لمینت، بسیار قویتر از رزین کامپوزیت است. لازم به ذکر است که لمینت به طور میانگین چیزی حدود   ۱۰-۱۵ سال مقاومت داشته و دوام می‌آورد‌، هر چند با رعایت بهداشت دهان و دندان و پیروی از دستورالعمل‌های دندانپزشک، حتی می‌توان برای مدت طولانی‌تری از آنها استفاده کرد.  کامپوزیت تمایل به ماندگاری حدود نیمی‌ از زمان‌، یعنی چیزی حدود ۵-۷ سال دارد.

با توجه به مطالب بیان شده، اگر به فکر انجام درمان زیبایی هستید بسیار مهم است که تفاوت طول عمر و قیمت لمینت و کامپوزیت را با یکدیگر در نظر بگیرید. در واقع، در حالی که ممکن است کامپوزیت‌ها‌ نصف لمینت قیمت داشته باشند‌، اما آنها فقط به اندازه نصف عمر لمینت دوام می‌آورند.

معایب لمینت و کامپوزیت؟

اکثر دندانپزشکان اتفاق نظر دارند که روش لمینت‌، زیبایی‌ طبیعی‌ مشابه با دندان‌های اصلی برای شما فراهم می کنند. این روش زیبایی دندانپزشکی، از نظر کیفیت، دارای شفافیتی کاملا مشابه مینای دندان شما است. همچنین، روش لمینت به علت بالا بودن استحکام ماده‌، پس از درمان، در مقابل لکه‌ شدن و خراشیدگی و شکستگی بسیار مقاوم می‌باشد. این در حالی است که روش کامپوزیت، از درجه تخلخل بالاتری برخوردار است. بنابراین، در معرض خطر لک شدن قرار دارد‌. به همین خاطر، به منظور جلوگیری از ایجاد لک توسط برخی از مواد غذایی به وجود آورنده لک در دندان، ضروری است تا رژیم غذایی مناسبی داشته باشید. علاوه بر این، برای داشتن دندان‌هایی به زیبایی دندان اصلی، کامپوزیت باید ۶ ماه یکبار پالیش و پرداخت شود.

در روش لمینت ممکن است بیمار بیشتر از روش کامپوزیت درگیر باشد و اغلب اوقات افراد به علت انتظار برای ساخت روکش ها در لابراتوار دچار خستگی مفرط می‌شوند.

کدام یک تراش نیاز دارند؟

درواقع برای ایجاد فضا مناسب چه برای کامپوزیت و چه لمینیت مقدار بسیار کمی هر دو تراش نیاز دارد در لمینیت به اندازه ۰.۳ تا ۰.۵ میلیمتر سطح دندان تراش میخورد و در روش کامپوزیت در مواردی ممکن است اصلا نیاز به تراش نباشد که این به تشخیص پزشک است.

خمیر دندان مناسب بعد درمان کامپوزیت چیست؟

یکی از مهم‌ترین مراقبت‌ها برای حفظ سلامت کامپوزیت و دندان‌ها، مسواک زدن است که نیاز به استفاده از خمیر دندان برای کامپوزیت است. استفاده از خمیر دندان‌هایی که خاصیت سایندگی دارند، پس از کامپوزیت کردن دندان‌ها توصیه نمی‌شوند، زیرا مواد ساینده موجود در آنها باعث ایجاد خراش‌هایی بر روی سطح کامپوزیت و ساییدگی آن می‌شود و به مرور باعث تغییر رنگ آنها خیلی زودتر از مدت زمان اتمام طول عمر این مواد می‌شود. به همین دلیل بهتر است که پس از کامپوزیت کردن از دندانپزشک خود درباره خرید خمیر دندان مخصوص کامپوزیت بپرسید تا به افزایش ماندگاری کامپوزیت دندان کمک کنید.

چه افرادی میتوانند کامپوزیت یا لمینیت کنند؟

ونیر کامپوزیت برای افرادی که قبلاً ارتودنسی انجام‌ داده‌اند یا ذاتاً دندان‌های صافی دارند و می‌خواهند دندان‌هایشان عالی باشد و بهتر شود، مناسب است.

ونیر کامپوزیت دندان، نقایص دندان، مانند کجی یا بدشکلی دندان، شکستگی دندان، لکه‌های دندان، تغییر رنگ دندان، یا حتی ساییدگی مینای دندان، را برطرف‌ می‌کند.

باید دانست که روشهای دندانپزشکی زیبایی مانند کامپوزیت دندان و لمینت دندان روی دندان‌هایی که اساسا سالم هستند کاربرد دارد.

در واقع کامپوزیت و لمینت سرامیکی تنها برای برطرف نمودن مشکلات زیبایی دندان‌ها مانند رفع کجی دندان‌ها و فاصله‌ی بین دندان‌ها و.. بکار می‌روند و در مورد مشکلات درمانی و عملکردی دندان‌ها نمی‌توانند کارایی داشته باشند.

به همین دلیل برای دریافت کامپوزیت و لمینت ابتدا دندانپزشک شما وضعیت دندان‌های شما را ارزیابی می‌کند و در صورتی مشکل اساسی دندان نداشته باشید این روشها را روی دندان‌های شما اعمال می کند. برای کسانی که مشکلات دندانپزشکی از قبیل پوسیدگی دندان، بیماری لثه، کجی شدید دندان‌ها و… دارند ابتدا باید با روشهای دیگر دندانپزشکی این مشکلات برطرف شوند سپس برای زیبایی دندان‌ها از روشهای دندانپزشکی زیبایی کامپوزیت دندان و لمینت دندان استفاده شود.

بطور کلی افرادی که مشکلات زیر را داشته باشند ،تا زمان برطرف نمودن مشکل، نمی‌توانند کاندید خوبی برای دریافت کامپوزیت دندان و لمینت دندان باشند:

– افرادی که عادت‌هایی مثل دندان قروچه کردن دارند.

– افرادی که سایش شدید دندانی دارند.

– افراد با بهم‌ ریختگی دندانی شدید.

– کسانی که بیماری لثه فعال دارند.

– افراد با بهداشت دهانی بسیار پایین.

– همچنین افرادی که دندان‌هایشان برجستگی بیشتری دارند بهتر است به جای کامپوزیت ونیر از لمینت سرامیکی برای اصلاح طرح لبخند خود استفاده کنند. ضخامت لمینت دندان سرامیکی بسیار جزئی است و بنابراین برای افرادی با دندان‌های برجسته مناسب‌تر است.

بلیچینگ چند روش دارد و چه تفاوتی دارند ؟

بلیچینگ دو روش دارد:

  1. یک روش بلیچینگ ، بلیچینگ در خانه (Home Bleaching) می باشد. دندانپزشک، قالب مخصوص را برای بیمار تهیه کرده و همراه با ژل مخصوص بلیچینگ با غلظت خیلی کم ، به بیمار تحویل می دهد تا در منزل استفاده کند.
  2. روش دیگر بلیچینگ ، بلیچینگ در مطب (Office Bleaching) می باشد که توسط دندانپزشک در مطب انجام می گردد و بسیار موثرتر است چون ژل مخصوص بلیچینگ، با غلظت خیلی بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد.

ولی مطمئن ترین و موثرترین روش بلیچینگ ، بلیچینگ در مطب (آفیس بلیچینگ) بــا استفاده از دستگاه اشعه مخصوص بلیچینگ ، با مراقبت و حفاظت دقیق دندانپزشک می باشد.

میزان دوام بلیچینگ چقدر است؟

شما نباید تصور کنید یک بار که دندان هایتان را سفید کردید هیچ وقت دیگر به سفید کردن آنها احتیاج نخواهید داشت. سفید کردن دندان ها آثار همیشگی ندارد ولی دندان ها معمولا چند سالی سفید باقی خواهند ماند.

حفظ نتایج درمانی به این مساله بستگی دارد که شما پس از سفید کردن دندان هایتان، چقدر توصیه های ایمنی را رعایت کنید.

نوشیدن زیاد قهوه و چای پر رنگ ، کشیدن سیگار، استفاده زیاد از نوشابه های رنگی و عدم توجه به بهداشت دهان و دندان از عواملی هستند که باعث می شوند مدت زمان دوام بلیچینگ کمتر شود.

درمان بلیچینگ چقدر زمان‌میبرد؟

در بلیچینگ آفیس درمان در یک جلسه حدودا ۴۰ دقیقه ای انجام میشود و در درمان بیلیچینگ خانگی

بسته به اینکه دندانهای شما تا چه حد تغییر رنگ داده و شما چقدر میخواهید آنها روشن‌تر شوند این زمان میتواند متفاوت باشد. این حالت معمولا در روش سفید کردن خانگی 2 تا 4 هفته زمان می‌برد و نیاز است در طول این مدت چند بار دندانپزشک خود را ملاقات کنید. در روش بلیچینگ خانگی در ملاقات اول دندانپزشک شما قالب دندان شما را می‌گیرد و برای شما یک قالب شفاف می‌سازد. دفعات بعدی را باید شما در خانه انجام دهید. این به معنی این است که شما باید به صورت منظم در طول دو یا چهار هفته هر بار 30 دقیقه تا یک ساعت برای این کار وقت بگذارید.

دندانپزشک دقیقا با شما صحبت خواهد کرد که چه مدت شما باید قالب را در دهان خود نگه دارید و مهم است که دستورالعملی که به شما داده شده برای بدست آوردن بهترین نتیجه دنبال کنید. برخی از محصولات هستند که می تواند هشت ساعت در یک زمان در دهان استفاده شود. بسته به نوع ماده مصرفی، دندانپزشک شما توصیه‌های لازم را انجام می‌دهد.

بلیچینگ ( سفید کردن دندان ) با دستگاه در کلینیک دندانپزشکی چگونه انجام می پذیرد؟

دندانپزشک ابتدا با ژل مخصوص محافظ لثه ، تمام لثه اطراف دندانهای جلو را به منظور محافظت می پوشاند. لب بیمار نیز به وسیله دهان بازکن مخصوص کنار زده شده و کاملا محافظت می شود.

سپس ژل مخصوص بلیچینگ که ژل پراکسید هیدروژن 37 درصد می باشد با دقت روی سطوح بیرونی دندان های جلو گذاشته می شود و بعد از آن با دستگاه مخصوص بلیچینگ که تولید اشعه با فرکانس بالا و آبی رنگی می کند ، به ژل گذاشته شده روی دندان ها اشعه تابانده می شود. و این عمل با دقت لازم چند مرتبه تکرار می شود.

این اشعه باعث فعال شدن زیاد ژل بلیچینگ و تاثیر سریع آن می شود بطوری که در یک جلسه حدودا یک ساعته ، درمان بلیچینگ با موفقیت به اتمام می رسد.

کامپوزیت دندان چیست ؟

کامپوزیت دندان ( dental composite ) یک درمان در دندانپزشکی می باشد که به منظور ترمیم شکستگی، پوسیدگی و رفع ترک،تغییر سایز، فرم و رنگ دندان استفاده می شود. کامپوزیت دندان ماده ای خمیری شکل از جنس رزین هم رنگ دندان است که بر روی دندان فرم داده می شود و به کمک اشعه مخصوص سفت می شود.

کامپوزیت دندان چند جلسه طول میکشد ؟

به طور کلی انجام کامپوزیت دندان در یک جلسه تمام می شود اما اگر فرد نیاز به درمان های دیگری برای مشکلات دهان و دندان داشته باشد ، باید قبل کامپوزیت آنها را انجام دهد.

آیا کامپوزیت دندان درد دارد؟

در صورتی که نیاز به تراش دندان نداشته باشید و کامپوزیت دندان شما توسط پزشک مجرب انجام بشود ، کامپوزیت دندان دردی نخواهد داشت.

ایا کامپوزیت دندان را خراب میکند ؟

کامپوزیت دندان بر روی دندان قرار داده و فرم داده می شود و در صورتی که منافذی ایجاد نشود ، کامپوزیت دندان تاثیری در پوسیدگی دندان شما نخواهد داشت.

آیا کامپوزیت تغییر رنگ میدهد ؟

کامپوزیت های دندان به نسبت لمینت ها در برابر تغییر رنگ کمتر مقاوم هستند اما شما می توانید با مصرف کمتر مواد غذایی رنگدانه دار و استفاده از کامپوزیت مرغوب از این عارضه جلوگیری نمایید.